Tıp Hukuku kategorisinde tarafından
Bir kaç ay önce sokaktaki bi arkadaşın cok buyuk ısrarı üzerine hatta neredeyse yalvarması uzerine bir güzellik salonuna gidip iki tane birisi 1000tl lik cilt bakımı digeri de cok fahıs fiyatlı olan lazer epilasyon (2100)Tl olan iki senet imzalattılar bir sekilde tatlı dılle ne zaman musaıt olursan o zaman odersin sen kendini zorlama vs. Neyse bende bunun uzerıne bu guler yuzlu insanları gorunce rahatladım imzaliyim bir problem olursa iptal ederim diye dusundum ama ıkı gun sonra telefonla ıptal ettırmek ıstedıgımı henuz buna hazır olmadıgımı maddı manevı (cunku bıraz korkum da var) belirttim ailemle de buyuk kavgalar yasadık bununla alakalı kimlik fotokopimi aldılar imza attım bir kac yere aptallık bende ki onların sozune guvenıp okumadım sozlesmeyı ıptal ettırmek ıstendıgınde paketın %50sini odemem gerekıyormus boyle soyledıler sonra bir kaç gün arayıp para istediler sürekli durumumun musaıt olmadıgını en sonunda sert bır sekılde soyleyıncede daha bana donus yapmadılar yaklasık ıkı ay

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Benzer bir olay benimde başıma geldi. Zaten sözleşmelerini imzalayarak bütün o ağır  yükümlülükleri kabul etmiş oluyoruz. Banada 8 seans ve bitirme garantisi verdiler. Ama sonra bunu inkar ettiler. Elimde hiçbir kanıt yok.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Üzücü bir durum. Sözleşmeyi okumadan imza altına almış olmanız sizin açınızdan aleyhe bir durum. Tüketici Hakem Heyetine başvurulabilir. Sözleşmenin iptali davası denenebilir. Ayrıntılı bilgi ve yardım için [email protected] adresime mail atabilirsiniz.
...