Genel Hukuk kategorisinde tarafından
MERHABA İYİ ÇALIŞMALAR ...

SORUMU CEVAPLAYACAK KİŞİYE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

KISACA ANLATAYIM KONUYU.

2 SENE ÖNCE ESKİ ÇALIŞTIĞIM YERDE, PATRONUM Bİ ARABA ALDI. KENDİSİNİN İŞİ OLDUĞU İÇİN BANA 'NOTERE GİT ARABAYI SEN ÜSTÜNE AL' DEDİ BEN DE EMİR KULUYUZ GİTTİM ALDIM ÜZERİME ARABAYI ESKİDEN BERİDE TANIYORUM KENDİSİNİ SONUÇTA . NEYSE 2011 OCAK AYINDA BEN İŞTEN AYRILDIM.ARABAYI SANA DEVREDEYİM ABİ DEDİM. ODA YOK SATACAĞIM ZAMAN VEKALET ALIRIM SENDEN DEDİ TAMAM DEDİK 2011 ARALIK AYINDA ARABAYI SATACAĞIM DEDİ. NOTERE GİTTİK VEKALETİ VERDİM GİTTİ. SONRA AYNI AY İÇİNDE ARABAYI SATMIŞ.

8.AYIN ORTALARINDA ARACI ALAN ADAMLAR BANA GELEREK ARACIN PERT KAYITLI ÇIKTIĞINI VE ARACI GERİ ALMAMI İSTEDİLER. (PERT NE DEMEK) BENDE ARACI BEN SATMADIM YANİ SATIŞ KARŞILIĞI PARAYI BEN ALMADIM DEDİM VE GÖNDERDİM ARKADAŞLARI. SONRA BANA NOTERDEN İHTARNAME ÇEKMİŞLER ARACIN İADE EDİLMESİ İLE İLGİLİ YANİ PARAYI BENDEN İSTİYORLAR. CEVAPTA YAZAMADIM İHTARNAMEYE AVUKATA VERECEK PARAMINDA OLMADIĞINDAN DOLAYI '

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
hakkınızda bir dava açılmış veya açılacak ise; pert(kaza nedeniyle kullanılamaz hale gelmiş araç bulgusu) araç vekalet usulü ile satılmış bir araç ise size dava açmaları halinde mahkemeye gidip bu durumu anlatınız bu davadan bişi çıkmaz ancak durumunuz yok ise barodan bir avukat isteyebilirsiniz o durumda.

İlgili sorular

1 cevap
24, Haziran, 2013 Alım ve Satım Hukuku kategorisinde kurgu76 tarafından soruldu
1 cevap
27, Kasım, 2012 Borçlar Hukuku kategorisinde sonertaner tarafından soruldu
0 cevap
15, Kasım, 2016 Alım ve Satım Hukuku kategorisinde Walkhan tarafından soruldu
1 cevap
22, Kasım, 2012 Genel Hukuk kategorisinde sedat fidan tarafından soruldu
0 cevap
21, Eylül, 2012 Alım ve Satım Hukuku kategorisinde pasali_mami tarafından soruldu
...