Miras Hukuku kategorisinde tarafından
tarafından düzenlendi
Ben Almanyadan yazıyorum. Yaklaşık iki yıl önce eşimin Anne babası vefat etti. Hayattayken Anne ve babası ile konuşmayan eşimin bir kardeşi Babasının hastahaneye yattığı tarihten onun ölümüne daha sonrada Annesinin ölümüne kadar geçen iki yıl içinde Bankaya gelen emeklilik paraları Almanyadaki ve Türkiyedeki evde bulunan halihazırdaki altın para vs herşeye tek taraflı olarak el koyup haksız kazanç elde etti. Evleri kimseye haber vermeden boşaltıp Evdeki Eşyaları satıp kendi menfaati için kullandı. Arkada Diğer 5 mirasçıda olduğu halde onlarada tek kuruş vermedi.

Daha miras bölünmeden halihazırda olan altın para vs kaynaklarla köşe olan Aynı kişi Türkiyede bulunan Dükkan vb Kira gelirlerinide sık sık gidip alıp burada kendine araba alıp birde dükkan açtı. Bu şahıs hakkında ne tür yaptırımlar yapılabilir nerelere müracaat edilebilir. Elde ettiği aslında 6 kardeşe ait olan haksız kazançları nasıl ondan geri istenebilir.

Araştırma yapıldığı takdirde bahsettiğim tarihlerdeki kazancındak

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Sizin eşinizin veya diğer mirasçıların bu mirasçıya karşı dava açması gerek. Olduğunu söylediğiniz paralar ya da herhangi bir şey ispat edilirse onlardan payınızı alırsınız.

Size yardımcı olabilmem için mail atınız; Av. Burak Fatih Çamcı - [email protected]

Kısa sorularınız için whatsapp; 0507 721 00 92
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Hakkından fazlasını aldıysa dava edilecek çok detayı olan bir durum değil uzman bir arkdaştan yardım alın
...